Bestellen en leveren

Bestellen

Tijdens het bestellen kun je ervoor kiezen om de producten thuis te laten bezorgen met Postnl, Regiobezorging of de producten af te halen bij Gunshies Beverwijk of afhaalpunt Katwijk. Indien je de bestelling wil laten bezorgen heb je de mogelijkheid om het bezorgadres te wijzigen. Kies je ervoor om de bestelling af te halen, dan ligt deze de volgende werkdag klaar vanaf 12.00 uur indien het product op voorraad is. In het geval van afhaalpunt Katwijk zal er contact met u worden opgenomen. Hou hierbij rekening met 1 of 2 weken,

Voor sommige producten geldt dat deze alleen in de winkel zijn af te halen. Indien dit het geval is, staat dit bij het product vermeld.

Thuisbezorgd via PostNL

 

Wegens de stijgende verzendkosten en extra toeslagen hebben wij per 26-07-2021 besloten om de minimale besteding voor gratis verzending te verhogen naar €55,- 

verzending binnen Nederland: Bij besteding vanaf €55,- verzenden wij  onze pakketen tot een gewicht van 28 kilo gratis.

Bij bestellingen onder de €55,- vragen wij een verzendkosten van €6.95,-  Er is geen minimaal orderbedrag. Indien je bestelling niet in 1 pakket past zullen wij altijd contact met u opnemen voor overleg.

 

verzendingen naar België: Bij bestellingen vanaf €75,- verzenden wij zonder extra kosten. Dit geldt voor pakketten tot 28KG. Bij bestellingen onder de €75,- vragen wij een verzendkosten van €9,45,-   Er is geen minimaal orderbedrag. Indien je bestelling niet in 1 pakket past zullen wij altijd contact met u opnemen voor overleg.

Regiobezorging

Diepvriesproducten worden niet verzonden per post, maar kunnen worden afgehaald of gaan mee met onze regiobezorging. Bekijk de voorwaarden van onze regiobezorging. 

Bezorgen bij u in de regio vanaf €17.95

Regio

1-10,99 kg

11-20,99 kg

21-30.99 kg

31-49.99 kg

V.a. 50 kg

normaal

€17,95 €10,95 €7,95 €5,95 Gratis
       
         
       
     

 

Logo iDeal Logo Bancontact Logo PostNL Logo MyParcel Logo Gunshies Regiobezorging