Voorschriften voeren vers vlees

Voorschriften voeren vers vlees

Bewaar de producten goed verpakt in de diepvries bij -18°C. Wanneer het product in aanraking komt met lucht, dan kan het product langzaam uitdrogen en vermindert de voedingswaarde. Bewaar de producten gescheiden van humane voedingsmiddelen in de diepvries, zo wordt de kans op kruisbesmetting voorkomen.


bewaren

 

ontdooienOntdooi het rauwe voer en prooidieren in een lekvrije en afsluitbare bak in de koelkast zodat het niet in aanraking komt met uw eigen voedsel. Bewaar het vlees niet langer dan 2 dagen in uw koelkast, mocht een kiloverpakking teveel zijn voor 2 dagen, verdeel de rol of zak dan in meerdere porties wanneer het product nog bevroren is

Voorkom kruisbesmettingen en was alles wat in aanraking is gekomen met het rauwe voer goed af met warm water en afwasmiddel of een desinfectiemiddel.bereiden

Hoe hoger de temperatuur, hoe sneller de bacteriën zich zullen vermeerderen. Geef uw huisdier het rauwe voer in een koele ruimte en uit de zon. Als uw huisdier het rauwe voer niet binnen een uur heeft opgegeten, gooi het dan weg. Zorg ervoor dat er geen vliegen in de buurt van het rauwe voer kunnen komen. Vliegen kunnen bacteriën verspreiden. Zorg ervoor dat er geen kleine kinderen in de buurt van het rauwe voer kunnen komen.

Bestellen

Levering

Bestellingen voor  die wij voor 15:00 ontvangen staan de volgende werkdag klaar vanaf 15:00 uur in de winkel in Beverwijk.

Besteld op:                           Afhalen vanaf:
Maandag    tot 15:00           Dinsdag vanaf 15:00
Dinsdag       tot 15:00    Woensdag vanaf 15:00
Woensdag   tot 15:00    Donderdag vanaf 15:00
Donderdag  tot 15:00    Vrijdag vanaf 15:00
Vrijdag         tot 15:00    Zaterdag vanaf 15:00
Zaterdag    Dinsdag vanaf 15:00
Zondag   Dinsdag vanaf 15:00

 

Ook zonder vooraf te bestellen bent u van harte welkom in onze fysieke winkel in Beverwijk , hier kunt u tijdens openingstijden gewoon binnen stappen om te winkelen.

 

Voor Afhaalpunt Katwijk is de ophaaltijd ongeveer 2 weken, er zal contact met u opgenomen worden zodra u deze kunt afhalen.

Regiobezorging

Ja zeker!!

Ook niet diepvries producten tellen mee in het gewicht.

Diepvries producten kunnen niet per post verstuurd worden. Deze bezorgen wij zelf. Helaas is deze bezorgmethode niet in heel het land beschikbaar.

Lees meer over bezorging in de regio
Bezorgen bij u in de regio

Tussen de Gewicht:        

Bezorgkosten   

 

1-11 kg

€17,95 

 

11-21 kg

€10,95

 

21-31 kg

€7,95

 

31-51 kg

€6,95

 

51-70kg

€5,95

 

V.a. 70 kg

Gratis     

Wij bezorgen al onze producten gekoeld

Retour

Omdat de diepvries producten bederfelijk zijn en in bevroren toestand worden bezorgd en of afgehaald, is het niet mogelijk om producten terug te sturen, te brengen.

Het is dan ook heel belangrijk dat de producten zo snel mogelijk na ontvangst aankoop in de winkel , in de diepvries worden gelegd. 

Logo iDeal Logo Bancontact Logo PostNL Logo MyParcel Logo Gunshies Regiobezorging