Vlees drogen voor je hond (640 x 480 px)

Waarom droog je niet lager dan 70C°

05.03.2022

We lezen vaak dat drogen onder de 70° wordt aanbevolen,
Omdat het product bijvoorbeeld kraakbeen of kleine stukjes bot bevat,

Denk bijvoorbeeld aan nekken, loop voeten of dikkere stukken vlees.

Maar we raden dit juist niet aan om veel producten te drogen onder de 70° , dus waarom zou je zeggen ?

De botstructuur verandert niet ten opzichte van wanneer je droogt op 40 of 70 graden.
Het enige verschil dat je ziet is dat het product gaat rotten en bacteriën meer de kans krijgen om te gaan groeien.
Dit komt doordat de droogtijd veel langer is voordat het product droog is en bacterien niet gedood kunnen worden door de temperatuur.
daarom dat wij het afraden omdat wij de hygiëne hoog hebben, en het feit dat het zonde zou zijn als u het product zou moeten weggooien

Daarom zie je grotere droogbedrijven ook drogen bij hogere temperaturen.

Wij zijn echter nooit voorstander van het drogen van de dragende delen van grote diersoorten.

.

_Team_

Gunshies

 

Meer nieuws

Waarom droog je niet lager dan 70C°

05 mrt. 2022

We lezen vaak dat drogen onder de 70° wordt aanbevolen, Omdat het product bijvoorbeeld kraakbeen of kleine stukjes bot bevat, Denk bijvoorbeeld aan nekken, loop voeten of dikk...

Andere leveringsvoorwaarden

15 feb. 2022

Helaas hebben we al heel lang te maken met enorme prijs stijgingen van producten, en natuurlijk dieselprijzen, elektriciteitskosten en prijsstijgingen bij PostNL.Daarom h...

Vakantie!

14 dec. 2021

houd u er rekening mee dat wij tussen  24/01/22 t/m 31/01/22 op vakantie zijn. Bestellingen voor afhalen in beverwijk zullen daardoor pas klaarstaan vanaf Woensdag 02-02-2022...
Logo iDeal Logo Bancontact Logo PostNL Logo MyParcel Logo Gunshies Regiobezorging